Woop!

Aaaa.... tisdag, ljuvliga tisdag. Vet ni vad det innebär?
SKOLSTART!

Även om jullovet faktiskt har gått bättre än väntat, med inte så jättemånga stora bråk, så är det SÅ skönt att få in rutinerna igen. Alla vet vad som sker vilka tider, vem som är var osv. Istället för att bara sitta & sucka & vara uttråkade. Så det ska bli superskönt att få skicka iväg tre barn till skolan om en liten stund & sen gå med Oxy till dagis för 3 timmars lek. Det behöver han!

Själv ska jag hem & städa med Isis, sen måste jag till affären innan jag hämtar hem Oxy - trots att jag var där TVÅ gånger igår. Men jag glömde köpa bacon till kladdpastan som ska ätas ikväll. Irriterande att glömma en grundingrediens! Blir bara pasta, grädde & ost annars, typ. Ja just det, purjolök ska köpas också som ska vara i. Det låg bara dassiga, trötta i affären igår förmiddag. Kändes inte värt pengarna. ;)

Jag har inte glömt frågestunden - ska leta tillfälle att spela in svaren.
Isis somnade (!) i vagnen när jag handlade igår.

Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren,
Haha har inte varit i en matbutik sen i lördags kom jag på... Måste vara rekord... Förutom när en har varit magsjuk då... Fast ioförsig var ju gubben & handlade i söndags på min begäran, men det räknas väl ändå inte..
None
Cim von Wowern,
Haha, skönt det låter!!
vonwowern.blogg.se
Jenny Lindgren,
Öh ja..
None