Vossatassar.

Oxy har regnkläder från Vossatassar på dagis redan men dom är ofodrade, så tänkte byta ut dom till fodrat regnställ + fodrade regnvantar. Älskar regnvantar...! Tyvärr tog det mig ett par barn innan jag testade på det men det är verkligen toppen - det funkar ju i slask! Inte bara i regn, som jag tänkte innan. Det har räddat många vintervantar när det varit riktigt blött i slask på vintern. Torra, varma barnhänder!

Sen beställde jag hem lite annat fint & bra. Kolla mössorna t.ex. Ser ut som vanliga varma mössor men så tar man blixt på & ..ÅH FAN, det är ju reflexer i dom! Sjukt bra, riktigt riktigt bra. Reflexer är så himla viktigt, man kan inte ha för mycket. Dom är till Isis & Oxy.

Oxy gillade dom varma tröjorna väldigt mycket. Tänkte att han kan ha en här hemma & en annan på dagis, för han vill alltid ta på sig en när jag lämnar honom på morgonen. En grej han har för sig, fryser alltså inte ens. Nån slags trygghetsgrej. ❤ Den tröjan han har på dagis börjar bli för kort i ärmarna så ska lite smidigt byta ut den mot en ny.

Gillar

Kommentarer