Vita väggar.

Himla varmt det är idag! En massa sol & graderna ligger på runt 13 i skuggan. Rena rama tshirtvädret i solen alltså! Känner mig lite förvirrad - när vi gick upp imorse stod mätaren på -3 grader. Stora skillnader!


Idag har väggarna i badrummet fixats.
En kritvit (jag vågade inte hoppas på att den skulle vara det men det är den, så jag är LYCKLIG) plastmatta som ser ut som att den är målad. Så himla fint mot det mörkare golvet. Det sitter en bård med några mörka vågräta ränder upptill men det var svårt att få till allt samtidigt på ett foto, så det kommer bättre bilder senare. Nu vet jag inte när det kommer folk för att fixa men jag hoppas att någon ringer snart för att boka in tid! Nu vill jag ha ett fungerande badrum!

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Är väggen helt slät? Är den matt? Vi ska renovera ovh tänkte måla väggarna, vill ha slätt och matt. Men kanske enklare med matta ist för tjorva med färg ☺️
mansondust
mansondust,
Vet inte om det är "enklare" att få upp matta. 😉 Men det ser inte ut som en matta! Den är inte helt slät i utseendet men när man tar på den är den ju det. Den har liksom liv i sig.. om man kan förklara så. Men det är bara nära man ser det.
nouw.com/mansondust