Vinter.

Igår började det att snöa igen. Mig gör det ingenting & jag kan roas lite av det eftersom att jag vet att det är SÅ många som svär över snön just nu. Haha! 😉 Vad trodde ni? Det är Mars, klart det kommer snö. Embrace it istället. Det blir ljusare, ni som klagar över att det är mörkt på vintern. Snön gör det ljust.

Jag har ett par paket att hämta ut men spelbutiken som tagit emot från Schenker, har poff - lagt ner. Så jag måste ta mig till ett annat ställe. Ungefär lika långt men åt ett annat håll dit egentligen ingenting mer ligger. Inte så att jag har vägarna förbi.. så jag får ta det någon dag snart när jag mår bättre. Kände igår när jag var en sväng till affären att jag verkligen inte är i skick att hålla på & gå. Men behövde posta ett antal saker som jag sålde förra veckan.

Idag ska Ninja till specialisttandläkaren på en annan ort, så svärmor hjälper med det. Skulle jag åka med Ninja skulle jag behöva krångla med buss & ta ledigt åt både Oxy & Seven då tiden är ungefär då Seven slutar i skolan. Så hur som helst, det löste sig. Vill inte omboka för det är väldigt få tider till specialisten! Denna tid är redan ombokad från i höstas & detta är första nya tiden. Får se vad dom säger, har ingen aning om vad det gäller just idag, men vet att dom ska se om hon ev. behöver tandställning längre fram. Kan tänka mig att hon nog kommer behöva dra ut någon tand också. Tandställning & tandutdragning, been there, done that.


Igår.

Gillar

Kommentarer