Vill du sluta röka? Tips!

Sen jag fick hem min e-cigg (finns bl.a hos www.electrocigarette.se) för 2 år sen har jag inte tagit ett endaste bloss på en vanlig cigg. Jag är fd. rökare men har inte varit "aktiv" sen ca 9 år tillbaks, MEN jag har feströkt & även tagit nån cigg ibland på trappen för att få lite sinnesfrid när det varit en stressig dag. Det jag alltid saknat med rökningen är själva grejen, att få blåsa ut röken. Jag gillar inte hur det luktar, att man stinker efteråt - jag vill inte vara en stinkande mamma. Jag känner ju själv så tydligt hur rökare luktar nu & nej tack till det.

Med den här e-ciggen bestämmer jag själv smak & styrka på den. Röken är den bästa, den är mycket fylligare (& godare) än från en cigg. Dessutom kan du sitta inne, det är bara ånga. Den försvinner snabb & det luktar gott. Den skadar alltså inte din omgivning överhuvudtaget! Men jag använder den inte runt barnen - ändå, för att det är ju ändå en rökgrej, vill inte att dom ser det som "normalt". Men när dom sover eller inte är hemma, då kan jag sitta med den. Har just nu kokossmak & en annan som smakar kola, dom är alldeles underbara!
Är man ute efter att sluta röka så finns juicerna med nikotin i, i olika styrkor & sen även utan. Det väljer man själv! Jag kör utan såklart. Onödigt att peta i sig nikotin när jag inte är beroende längre, men använder man detta för att byta ut vanliga cigg till e-cigg så är det toppen att faktiskt kunna välja att ha med niktoin i. Det finns olika styrkor dessutom.


Jag kommer aldrig att röra en vanlig cigg igen, behovet finns inte alls!

Gillar

Kommentarer