Vackra landskap.

Det har ÄNTLIGEN kommit mycket snö - som ligger kvar. Äntligen, äntligen. Särskilt idag då det även är plogat. 😉 Jag hade behövt ta mig till affären igår redan men jag orkade inte trycka fram vagnen genom all snö knappt till dagis & idag var det värt väntan för nu går det utmärkt att gå. Så jag ska ta & handla en snabbis innan jag hämtar Oxy idag.

Jag fattar inte hur folk orkar gnälla på snön. Välkommen till Sverige. Det är såhär det är på vintern i vårt land. Jag älskar variationen i alla fall! Svenskar gnäller på att det är så mörkt, så när det väl snöar & blir ljusare så gnälls det över att det SURPRISE - snöar! I Sverige! På vintern! Om ni bara lyfter blicken lite från era skor & ser på naturen nu när allt är vitt så kanske ni kan ändra synsätt? Det är ju otroligt vackert & tänk på alla glada barn som får uppleva vintern, snögubbar, pulkaåkning & snöänglar! Gnäll inte för att alla andra gnäller, jag vet att det är lätt att göra - jag gjorde det själv för typ 13 år sedan. Fast jag egentligen gillade knarret under skorna & att få tända små lampor & titta ut på snön. Jag ändrade tankesättet medvetet & det funkar.


Gillar

Kommentarer

escaaaa
escaaaa,
Underbara snö! 😃 Det är klart det ställer till det, men som sagt var vi bor i Sverige och då får vi gilla läget. Det är nyttigt för alla att se att alla planer inte kan gå i lås 😊
nouw.com/escaaaa
Pernilla
,
Jag saknar snö 😥. Sitter här i 35 grader, barnen har sommarlov och min 7åring lyckades bryta benet på julafton #kulkul