Utv.samtal & disco.

Har varit på utvecklingssamtal med Ninja idag. Gick till affären innan så Oxy & Isis fick varsin banan sen när vi väntade på att klockan skulle bli 11. Det är så skönt nu när Isis är så pass stor att hon kan äta det mesta. Bara att ge henne det i handen & hon äter utan problem. Inget skära till minimala bitar eller krångla. Väldigt bra!

Något annat som också gick bra var just utvecklingssamtalet. Ninjafick fylla i ett papper vad hon tyckte om alla ämnen & hon gillar alla jättemycket. Kul! Hon klarar sig utmärkt i kunskaperna också. Matten går bättre nu än i höstas, vilket är så skönt att höra. Hoppas att det håller i sig för det är så jobbigt när man har det jobbigt med matte - vilket jag haft hela livet. Läraren hade bara fina saker att säga om Ninja & det syntes att han menade det han sa.

Efter skolan åkte Seven & Oxy till farmorn som kom hit & hämtade dom. Sen kom Star & Spike hit, dom sitter & trycker i sig godis nu nere i Stars rum. Snart kommer Ninjas kompis hit för att hämta Ninja. Dom ska åka till ett skoldisco tillsammans. Kompisens mamma skulle köra. Så nu innan har jag plattat Ninjas hår osv. :)
Gillar

Kommentarer