Utv.samtal.

Igår var det dags för Sevens utvecklingssamtal för denna termin. Tycker inte att jag gör annat än att gå på samtal men nu är det bara Oxys kvar. Och ja, Stars men det tar vi via telefonen då hennes skola inte ligger i närheten. Det funkar toppen!

Samtalet om/med Seven gick bra. Han ligger bra i alla ämnen förutom SO där det är så mycket muntligt, men det kommer nog att ändra sig nu när jag sitter & ställer frågor till honom i skolan som vi spelar in. Så läraren kan se vad han förstår, hans åsikter osv. Sen snackade vi allmänt om hur han trivs i skolan & sånt där. Han har ett post-it-block i fickan så att han kan skriva OM det skulle vara något. Så att han på något sätt kan göra sig hörd. Det har inte behövts ännu men jag tror inte att han alltid tänker på det heller. Måste tjata lite mer ang. blocket tror jag.

Det var riktigt kallt igår! Även om det inte var många minus så blåste det & blev ju kallare. Jag var ut flera tillfällen igår & ångrade mig bittert varje gång även om jag var tvungen. ;) Aj, det riktigt värkte i ansiktet! Första gången jag känt så denna vinter.

Stars klass ska ha tacokväll idag efter skolan, den är obligatorisk för att det är två nya handledare & dom vill lära känna klassen bättre. Så hon kommer hem vid 21 ikväll - blir en lång dag! Men det låter kul! Imorgon ska dom ha "utedag", då ska hon bada - inne. ;) Hon ville inte åka skidor.
Gillar

Kommentarer