Ufo?

Jag läser hela tiden om gravida som har cravings eller som "unnar sig lite extra" osv. Jag känner mig som ett ufo där, för direkt när illamåendet gick över har jag inte varit sugen på något alls. Och då menar jag det också. På helgerna får jag knappt i mig godis, för jag är inte sugen - varför äta det då? Kanske äter 2 rader choklad, sen är jag mätt. Jag är mer sötsugen ogravid helt enkelt, nu är det mer... jag vill ha ordentlig husmanskost. Njuter mer av en god tallrik mat, men tyvärr är det inte enkelt det heller för det här är en rätt aktiv bebis & sparkar när jag äter. Så jag liksom tappar lusten!

Men men! Igår fick vi i alla fall igång nya mobilerna. Vi satt LÄNGE igår kväll för att fixa all inloggning (eftersom att K alltid glömmer sin & ska krångla med det) & inställningar. Känner mig SÅ nöjd & håller nu på att lära mig det nya.

Nu har Isis & jag varit & jobbat en stund. Regnade massor när vi skulle hem men jag hade med mig paraply - första gången jag kom ihåg det. ;) Senare ska jag till bibblan med Seven för att skaffa nytt lånekort då han tappat bort sitt & vill låna böcker. Så får offta mina höfter & ta mig upp dit en sväng sedan.


Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren,
Den enda "cravings" jag hade-faktiskt med båda barnen- var tandkräm (!) & tandborstar, dock bara av märket "TePe" (!!!) . Tyckte att de var så "knapriga" & fick lust att äta upp dem tillsammans med tandkrämen . Creepy eller?? .. Annars har det mer varit vanligt "sug" på vissa livsmedel som kött & pommes med älsta sonen & fiskrätter & äpplen med minstingen . Det lustiga är att detta fortfarande speglar DERAS favvo-rätter...
None
Lisa,
På tal om nåt helt annat, som jag har förstått det vill inte K synas i bloggen? Hade varit roligt att veta hur han är, har ni samma stil utseendemässigt m.m? Vad jobbar han med m.m ? 😊
None
Nina,
Men om han är så privat, har han nångång åsikter om att du lägger ut så mycket om ert liv tex visar bilder på hus, trädgård, berättar om och visar bilder på barnen? Framförallt barnen, tycker han det är ok? Jag är lite nyfiken jag med på vad han jobbar med, men min gissning är busschaufför 😉 Han kör mycket, och han var ledig hela sommaren då skolorna var stängda. Hur som helst, ska bli spännande att se vad för liten som gömmer sig där inne, ni kommer inte ta reda på könet? Har du sparat mycket kläder, babygym, vagn osv efter isis till den lilla?
None