Två ställen samtidigt?

Jag vet inte hur jag ska lösa detta. Inte världens största sak men ändå - Lucia! Dagis där Oxy går har Luciatåg kl 08:00 den 13 Dec, men man måste ju komma dit runt 07:45 för att dom ska kunna samla in alla barnen & för att en själv ska ha nånstans att sitta överhuvudtaget då det kommer mycket folk. Samtidigt har Sevens klass sitt Luciatåg kl 07:30 i skolan.. HUR ska jag kunna vara på två ställen samtidigt?

Det skrattretande är att detta hade kunnat planerats bättre. Det är flera barn från dagis som har sina syskon på skolan, som ligger mittemot varandra. Nu vet jag inte alls hur jag ska göra. Jag måste alltså välja. Oxy har aldrig velat vara med där framme med alla barnen utan har suttit med mig & tittat, sen har vi ätit lite pepparkakor & sedan gått hem runt 9-tiden. Seven har aldrig lussat i skolan utan senast på dagis, så kanske om jag går dit & Oxy får helt enkelt följa med han också (han kan ej vara själv på sitt lussande då man ansvarar för sitt barn bland alla människor) & se på.

Nej jag vet inte alls faktiskt. Jag får se hur detta löser sig... Blev mest ledsen över att dom klämmer in lussandet samtidigt. Hur ska man göra liksom? Alla är inte två, alla KAN inte gå, alla kan inte ta ledigt & vara två som delar upp sig! :( K jobbar, det finns ingen annan som kan gå på ena barnets. Det är bara jag.

Gillar

Kommentarer