Två kattisar.

​För någon som inte är inbiten filtfantast kanske det är svårt att se grejen med att ha flera likadana. Men det är lite som att ha flera av sitt favoritplagg.. jag menar, blir en lite dassig eller blekt så har man en till! Med dessa filtar är det inte det lättaste att köpa en till bara så där eftersom att dom såldes i butik runt 2011. Nu har jag två stycken & det känns både skönt & roligt. Jag hade två stycken i höstas men sålde ena till en tjej som sökte en. En vill ju vara snäll - ibland. 😉 Men som många gånger förr har jag börjat sakna & sökt en ny. 😄

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Så länge bebisen är en lite bebis, säg första halvåret då förstår jag att filtarna används mycket i babysitter, vid amningen osv... då är ju babyn där man lägger eller sätter den. Men sen vid 8-9 mån när de kryper runt och sitter i riktig matstol etc blir det väl inte lika mkt använt? Förutom i vagn och säng då. Då är de ju så aktiva och inte vill ligga stilla under en filt.
mansondust
mansondust,
Hej Nina. Jag samlar på filtar för att jag tycker om filtar. Att Isis blir äldre är mindre viktigt men det finns barn som har filtar när dom sover i flera år. Om man nu ska vara sån. 😉
nouw.com/mansondust
Nina
,
Lägger du alla filtar i ett skåp då i väntan på en ny baby? Eller säljer du av de flesta mellan barnen? Ärver barnen mycket av varandra?
mansondust
mansondust,
Barnen ärver mest ytterkläder. Jag säljer det mesta & köper nytt för pengarna! 😊 Tröttnar fort. Filtarna säljer jag ibland, men inte favoriterna.
nouw.com/mansondust
Karin,
Älskar dina filtar ♥
liamojag.blogg.se
J
,
Man kan ALDRIG ha för få filtar!!!! 😍😜😗
J
,
Jesus om hon (vi) hade samlat på porslins tallrikar ist..hade det varit mer legitimt..?!?
mansondust
mansondust,
Det verkar vara svårt för en delmfolk att förstå att man kan samla på filtar precis som man samlar på andra saker. 😉
nouw.com/mansondust
Nina
,
Ja jag har svårt att förstå det om jag ska vara ärlig, därför jag undrade, men nu vet jag att du samlar på dem som en hobby.
Jag är mer sådan att allt som inte används säljer jag av. Går igenom förråd, garderober etc emellanåt och det som bara ligger åker ut på blocket. Är absolut ingen samlare av något slag. Vill bara ha sådant jag verkligen använder eller kommer använda inom snar framtid.
mansondust
mansondust,
Jag är väldigt mycket allt eller inget. 😅 Jag har svårt att göra lagom.
nouw.com/mansondust