Trillingar?


Nej då, det är bara jag som storlekssäkrat ett par favoriter... haha.
Stl 74, 80 & 86. Det gäller ju att passa på när det är tillfälle!

Åh, jag vet inte hur man gör LAGOM! Jag gör bara inte det.


Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Har den 👆🏻😂✌🏻️😍
nouw.com/louiseanderssons
mansondust
mansondust,
Så himla fiiiin.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Ja du verkar ha ett beroende för barnkläder, men det är ju inget ohälsosamt som cigaretter eller alkohol iaf. Och så länge du har ekonomin för det så är det väl din business och så länge din sambo tycker det är ok för det är ju ändå han som drar in stålarna. Bara man känner att det inte drabbar andra saker som nöjen och att man inte har råd att göra saker och köpa andra saker för alla pengar går till barnkläder, för då kanske man ska dra i bromsen ☺
mansondust
mansondust,
Som jag sagt förr så köper jag nytt för pengar jag sålt andra kläder för. Jag tar inte pengar från våra gemensamma pengar. Sen tycker jag att det är lite nedvärderande att kalla det att min sambo drar hem stålarna. Absolut jobbar han & får lön men det är inte enbart han som får pengar. Jag får FP just nu t.ex. Vi får.även barnbidrag på 8200:- per månad.
nouw.com/mansondust
J
,
Öhhhh det verkar som om det inte är bara jag som lider av kraftig pms?!?!?!
Kära Nina jag tycker du ska köpa en låda snickers (akta så du inte tar sambons pengar bara!) krypa upp i soffan bläddra genom tv kanalerna...!!
& ääääät!!!
Kanske du blir trevligare sedan...😈
Nina
,
Vet inte vad som var då otrevligt? Att han drar in stålarna? Så är det väl ändå om ena personen är hemma med barnen och den andre jobbar heltid. Visst fp men den är ju inte ens en bråkdel av en heltidslön. Därmed inte sagt att vara hemma med barn skulle vara mindre viktigt utan tvärtom. Det är det bästa som finns.
Jag är fl har hyfsat bra fp. Men min man som tjänar över 35 tusen är den som gör att allt går runt han drar in de mesta pengarna, jag sköter barn och hem.
Och att jag skrev att det verkar vara lite av ett beroende med barn kläderna? Ja, det erkänner hon ju själv mer eller mindre! Så jag tycker inte jag är så otrevlig.
mansondust
mansondust,
Det beror på hur du uttrycker dig. I text måste man vara lite övertydlig ibland för att inte missuppfattas. Min sambo "drar in pengarna" men jag drar också in pengar, så du kanske förstår att det kan kännas lite nedvärderande för mig när du uttrycker dig så? 😉
nouw.com/mansondust
J
,
Jag skrev aldrig att du var otrevlig...men däremot kunde bli trevligare...😂