Trendiga festkläder

Annons för Fanny Michel.

Något jag har haft svårt med så länge jag kan minnas, är att hitta kläder som passar sig till fest eller finare tillställningar. Oftast känns det som att jag är 20 år för gammal eller har helt fel kroppsform för att komma i kläderna. Dessutom brukar jag ändå tycka att det mesta är fult som stryk & inte alls min smak. Tråkigt! Kläder ska ju vara roligt!

Därför är det så roligt att kolla in sortimentet hos Fanny Michel, som är både en webbutik & fysisk butik i Göteborg. Riktigt snygga festkläder i många storlekar, där kläderna först kommer online innan dom kommer till vanliga butiken. Grym kvalité till bra priser & ett soirtiment som ständigt uppdateras. Det är ju så man vill shoppa, eller hur?

Jag har kikat efter ett par snygga byxor att ha vid finare tillfällen, men som även kan passa till vardags. Det tog mindre än en minut sen var jag kär! Dessa vaxade byxor i armégrönt ser båda snygga & bekväma ut. Riktigt grymma! Att dom faktiskt finns i min storlek känns så roligt för jag är nästan van vid att få "leta vidare". Det är inte alltid enkelt att vara kort & tjock, men har man tur hittar man till butiker som denna som har ett generöst utbud! Såg en jättefin sidentunika & en klänning med glitter i. Verkligen jul- & nyårsvibbar! Jag är lite inne på någon av klänningarna & då brukar jag inte ha det, men det känns som att jag skulle passa i någon av dessa. Det skulle vara roligt att prova på, kanske jag trivs?

Sen finns det ju även riktigt snygga klänningar & tillbehör som väskor & skor. Även en kategori för Inredning & skönhet, där finns det julsaker!

https://www.fannymichel.se/festklader har Klarna för trygg & säker betalning samt 1-3 dagars leverans!

Visst är byxorna snygga?

Gillar

Kommentarer