Tappad mobil.

 Hyfsat lugn dag som inleddes med att vi vaknade runt 08:45 - en helt ok sovmorgon för en barnfamilj. Blir alltid lika förvånad! Sen ägnade jag någon timme åt att städa & tvätta. Blir så stressad när det är rörigt & en massa disk & tvätthögen växer. Men nu är jag ikapp! K drog med tre av barnen till en lekpark & så köpte dom med godis på vägen hem.

Star tappade sin mobil ute på skolgården för någon dag sen & den var såklart borta när vi letade efter den grundligt där hon hade varit. Suck! Så idag kom ett nytt kort med nytt nr, så får hon ha en telefon med wifi (utan SIM, för den är låst) här hemma & en annan att bara kunna ringa & smsa med när hon är hemifrån, så att vi kan nå henne. Tills hon kan få en annan längre fram. Vill faktiskt inte ge henne en ny "flashig" direkt heller. Det ska inte belönas att tappa en dyr telefon, även om det verkligen inte var med flit. Men när skolan snart börjar igen så måste vi kunna nå henne eftersom att hon åker skolbuss. Så det får vara lösningen tills vidare.

Hemförsäkring i all ära, det var en Samsung galaxy S2. Det står på försäkringsbolagets sida att dom räknar med att mobiler tappar 80% av värdet efter två år. Mobilen är över två år & är alltså värd ca 200 kr. Orkar inte hålla på & böka för ett par hundra.

Gillar

Kommentarer