Tandläkaren & prat.

Så är besök #368 (nej men det känns så) hos tandläkaren avklarat. Ninja har dragit ut ännu en tand & fått dit sista delen av tandställningen. Vi ska tillbaks efter sommaren för at se hur det ser ut då. 😊 Bara att hoppas på att ställningen sitter som berget dessa månader så vi slipper besök innan. 😉

Något som vi tänkt på här hemma är hur bra Seven blivit på att prata. Han har ju en talstörning & har svårt med vissa kombinationer i munnen MEN som han pratar nu så är det nästan helt rent. Det är inte ofta alls något uttalas fel längre, bara något ord ibland bara. Så, så duktig är han! Det fixade han själv! Skönt att höra att saker liksom löser sig & ger hopp om att den selektiva mutismen ska övervinnas också till slut. Han har blivit så stor eller är det för att han har klippt sig? I alla fall, han har verkligen växt & börjar se ut som ett stort barn istället för ett litet. Seven är alldeles fantastisk på alla sätt & vis. Det finns inget ont i honom överhuvudtaget.


Gillar

Kommentarer

J
,
👍😂😍
Själv förstår jag bara inte HUR jag ska kunna lämna iväg min dotter till skolan......😢
Det jobbiga i det hela är att den fröken som (nu kommer detta låta lite stört) jag kände mig trygg med, en som satte barnen i första hand,som dessutom har haft en del av dotterns stora syskon..som vet vad man går för som förälder..tog livet av sig för två veckor sedan............är faktiskt helt ofattbart att hon valde den vägen......men hoppas hon har fått frid..
mansondust
mansondust,
Kanske att du måste låta det bli kaos ang skolan. Så att andra får se.
nouw.com/mansondust
J
,
Jaaaaaaaa jag vet .. Men mamma hjärtat du vet...
Att behöva lämna en förkrossad unge..
Dessutom är rektorn en piiiiiip hagga! Såå falsk.. Skitsamma ..en lååååångt sommarlov först.. Med min trevliga pms kossa till 13 åring som just nu bölar över sin trasiga mobil..😂😂
mansondust
mansondust,
Mammahjärtat ja. Jag vet. 😟 Men för att nån ska förstå... om så bara lärare som kan stå på er sida sen. Tyvärr!
HAHA! Min 13-åring har en knapptelefon eftersom att hon missbrukat förtroendet s�� gravt med internet. Så det kan du ju säga till din dotter, att var glad att du inte har en knapptelefon med NOLL förmåga att få in internet. HEHE! Visst är det härligt med nån annans pms! 😉 Här inträffar det samtidigt!
nouw.com/mansondust