Tandläkaren.

Så har vi varit hos tandläkaren med Ninja igen. Denna gång för att bl.a göra en avgjutning av tänderna & prova ut ringarna som ska sitta runt tänderna när tandställningen sätts. Nästa gång ska en tand dras ut, gången efter det ska en till ut. Sen ska tandställningen sättas. Det blir bra det här när det är färdigt & Ninja får ordning på alla sina tänder.

Minns än idag hur vidrigt det var med den där avgjutningen. Jag gjorde det när jag också var 9 år. Det kändes som att det rann ner i halsen. Jätteäckligt! Tur det går snabbt. Märkte att Ninja hade det lite jobbigt med det där men massan stelnade inom 30 sekunder.

Sen sprang hon tillbaks till skolan & jag hämtade ut två paket på Hemköp. Ladda ner appen Wish så kommer ni att bli helt fast, haha. Finns ju hur mycket som helst att köpa för typ inga pengar alls. Köpte även grejer till något som jag ska testa baka & se om det är lika gott som en video på FB fick det att se ut. Svinsimpelt hur som helst. Smördeg, chokladkaka, dumle på den & så smördeg ovanpå. Pensla med ägg, in i ugnen i typ 15 min. Klart! Aa, måste helt klart testas!


Gillar

Kommentarer