Tandis & svettigt.

Ledigt för Oxy idag, ska bara få iväg skolbarnen så är det lugnt ett tag innan vi ska till tandläkaren. Isis sover ännu men vaknar säkert strax. Har bullat upp med täcken & kuddar runt henne så att hon tror att jag ligger kvar där. 😉 Så skönt att få äta frukost utan att hon ska springa runt & göra hyss! 😄

Gäller bara att få Oxy att samarbeta hos tandläkaren men jag tror det. Berättade för honom om det igår morse så han haft tid på sig att tänka på det. Han blev mest "Men varföööör? Jag vill inte gapa!" så jag förklarade att han måste gapa så att tänderna kan räknas, Idag var det första han sa att vi ska till tandläkaren & verkar glad, så det går nog fint det där. Han är framåt av sig & inte tillbakadragen, så han kommer säkert att babbla sönder öronen där borta. Brukar ju gå snabbt, 10 min typ.

Sista sommardagarna nu va? Kyligt på morgonen men HETT på eftermiddagarna. Svårt att veta hur barnen ska klä sig men kör på höstjacka eller varm tröja när dom går ut på morgonen. När dom kommer hem är dom helt svettiga trots t-shirt & shorts. Jag vill ha höst! Är sällan jag hör andra säga det - men jag är redo! Ge mig mörker & kyla.


Bil från i Mars 2016.

Gillar

Kommentarer