Stresskänslig.

Jahaja, såg att det är två dagar sen jag bloggade. Ooops! Dagarna går fort & jag hänger inte riktigt med. Kan man få typ... ADD på äldre dagar? ;) Nä jag är bara stresskänslig tror jag. Jag blir förvirrad när jag stressar & stressar gör jag jämt, även när det inte ens behövs. Har inget att stressa över, ska bara till affären en lite snabbis innan Oxy ska hämtas. Inget stressande alls egentligen - ändå sitter jag & tänker på det precis hela tiden tills jag väl är där. Gah... slappna aaaaav. Vad är det?

Isis sover just nu, i mitt knä som vanligt. Jag kan inte lägga ner henne för då vaknar hon. Men jag funderar på om jag ska börja ligga i sängen när hon ska sova. Får se.. det är rätt ok så här också men jag kan inte direkt... göra något under tiden, än att sitta stilla. Men då hinner hon sova en stund innan vi ska ut igen. Kanske vaknar av sig själv också.. jag gillar inte att väcka små som sover. Får så dåligt samvete!

Just ja, ska hämta ut ett paket från Matsmart också. Första gången jag testar det! Blir spännande. Minns knappt vad jag köpt men det är mest.. godis. ;) 5,6 kg väger paketet i alla fall, så det är tur jag har vagnen med mig.
Igår.Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren,
Haha 5,6 kg godis eller..?
None
Cim von Wowern,
Kanske det.
vonwowern.blogg.se