Stora tjejer.

​Med barn blir man så medveten om hur snabbt tiden går. Det var inte länge sen som vi var på skolavslutning & tjejerna var såhär små. Jag tror att Star var runt 10 & Ninja ca 7 år. Båda har blivit så otrolig stora under det senaste året. 

Ninja som varit väldigt sprallig & vild har lugnat ner sig & är mycket mer sansad nu när hon på söndag fyller 10 år. Hon har börjat bli lite tonårsdramatisk men är samtidigt så omtänksam fast hon är arg. Hon kan skrika (& då krävs det att hon är väldigt arg!) "IDIOT!" till mig när hon inte får som hon vill. I nästa sekund säger hon "Jag bara säger dumma saker när jag är arg, jag känner mig som en hemsk person!" & så gråter hon för att hon var taskig mot mig. 

Star har gjort en helomvandling sen i höstas. Hon har verkligen blivit STOR! Inte kan någon gissa att hon inte ens fyllt 14 år. Hon är lång, nära 175 cm. Sminkar sig, fyller i ögonbrynen helt plötsligt, har stl 41 i skor, hänger med kompisarna hela dagarna, har pojkvän. Snor mina kläder & jag frågar henne om man inte ska tycka att ens mammas kläder är fula när man är 13 år? Men nej, hon gillar mycket av det som är mitt så hon brukar få nån tröja ibland som jag inte använder längre. 😉

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Åh... blir lite ledsen när jag läser detta inlägg. Vill inte tiden ska gå så fort. Vill ha dom små länge. Mina barn. Blir både ledsen rörd och samtidigt glad, att de växer och utvecklas och är lyckliga. Hur känner du över att de blivit så stora? Du har ju fortfarande några små hemma... känns kanske värst när den sista minsta blir stor.
Pojkvän, det var tidigt. Brukar han va hemma hos er? Pratar ni med henne om sex och liksom trycker på att hon ska skydda sig?
Känner ni er ofta oroliga när hon är iväg på kvällarna? Har ni alltid koll på var hon är?
När fick dina barn mobil?


Vad jobbar din mamma och svärmor med?
mansondust
mansondust,
Ja det är nog värst när ens minsta blir stor. När man redan har flera små så är det mest skönt med några stora. 😃 Pojkvän ja. Alltså hon byter hela tiden. 😉 Jag hade pojkvänner jämt från typ 11 år så jag vet inte om det är tidigt. Hon är ju ändå 14 år i år. ☺ Jo jag försöker inflika ibland att man inte måste ha sex förrän man är helt säker & att hon måste se till att vara skyddad på ett eller annat sätt. Det är lite svårt det där! Att veta vad som är ett bra skydd då jag är anti hormoner men svårt att kontrollera killens ansvar...
Vi har rätt stor koll på var hon är. Hon är inte ute på stan då vi bor som vi gör utan är mest med kompisar eller på Gården vissa kvällar i veckan. Jag Dubbelkollar med kompisars mammor att hon där osv. Mobiler... Stat var 11 tror jag. Men hon missbrukade förtroendet med nätet så nu har hon en gammal knapptelefon pga att hon åker skolbuss. Måste kunna nås.
nouw.com/mansondust
J
,
Haha.. Vänta bara tills dom börjar flytta hemifrån 😢😢
& dessutom behaga göra en "gammal" dvs mormor .. apprpå skydd då😁😁😁 ( fast dottern var 19,så ok då , men va 17 jag är ju bara 25!?!
mansondust
mansondust,
Hahaha! 😃😃😃 Minns att min mamma sa nåt sånt där när jag nyss hade fyllt 18 & berättade att jag var gravid (Star). Min mamma var då 35, fyllde 36 ett par månader efter Star föddes & hon sa då "men... jag är inte redo att bli mormor!" 😆 Fan. Snart är jag också i samma ålder! 😂
nouw.com/mansondust