Städa & rensa.

Städa, städa... varenda måndag. Det blir så mindre av att just STÄDA under helgen, särskilt denna helg på K jobbade två nätter. Skitdrygt & jag hatar det för hela helgen blir "förstörd"! Men det var förhoppningsvis sista gången då han sagt upp sig & börjar nytt jobb med bättre tider om en månad. WOOP! Tider som passar en fembarnsfamilj lite bättre...

Men städning sa jag ja, har städat i nästan två timmar. Rensade på Ninjas rum, på hennes skrivbord, så nu är det rent & prydligt. Hon har inget ordningssinne alls & slänger kläder hej vilt & så grinar hon när hon "inte har några kläder" för att allt ligger bakom byrån & sängen osv. Kastat en massa skräp & sånt som inte används, känns alltid lika skönt i skallen av att se det. BORT MED SKITEN!

Isis har nästan just somnat.. vilket är lite synd för vid 10 måste jag ta mig ut för att veckohandla innan Oxy ska hämtas kl 11. Veckohandlingen är inte rolig när den måste göras med bara en vagn MEN det är himla skönt sedan. Ha allt hemma som behövs! Ska dricka upp kaffet först bara..

-3 grader imorse, så äntligen kunde jag ta fram åkpåsen! 😍🍁

Gillar

Kommentarer

locolife
locolife,
Ja natt jobb kan verkligen bara störa till det. Så söta barn i alla fall 😊
nouw.com/locolife
mansondust
mansondust,
Ja särskilt när man faktiskt inte kan hålla 5 barn tysta typ hela förmiddagen & nån timme in på eftermiddagen..
nouw.com/mansondust
Isabel
,
Oj, vad tidigt han slutar fsk. Vilka tider har ni för 15 h? Här är det mellan 9-14 tre dagar i veckan.
mansondust
mansondust,
Japp, tyvärr är det 8-11 mån-fre här. Så 15h-barnen äter inte lunch där.
nouw.com/mansondust