Sorel vinterskor.

Under flera vintrar har flera av barnen haft just Sorel då dom är perfekta för den svenska vintern som oftast innehåller slask. Den nedersta delen är av gummi & själva skon håller i flera modeller varmt ner till -30. Här där vi bor blir det i perioder -25 på vintern, ett par gånger t.o.m. -28, även om det inte är hela vintrarna utan väldigt mycket slask & lera också. Sorel har liksom uppfyllt behoven av en varm & torr stövel. Jag är väldigt noga med att barnen inte ska behöva få kalla tår för det är det värsta som finns!

Seven hade t.ex den här helsvarta förra vintern. Mycket bra sko! Dock är den ev. lite tung för mindre barn men ett barn på över 6-7 år kommer den att passa. MEN min favorit är den andra modellen, som den svartvita eller bruna längst ner. Det är en modell som jag LÄTT rekommenderar. Star & Ninja har haft sådana & eftersom att Star & jag har samma skostorlek så hade jag ibland hennes förra vintern när vi bytte skor ibland. 😉 Jag var aldrig kall, aldrig blöt & det var bra sula under med bra tag på isen. Jag kommer nog aldrig att sluta prisa detta märke, haha.

Anledningen till att jag tipsar om vinterskor redan är för att jag såg att flera av dessa modeller är på rean just nu med ca 30%, så det kan ju vara smart att spara in pengar & köpa skor nu, innan dom fyller på med vinterns nya modeller & poff, så ökar priserna såklart.


*innehåller affiliate-länkar.

Gillar

Kommentarer