Som det ska vara.

Så var simskolan avslutad. Eller ja, avslutningen var nu ikväll men Seven ville först inte gå på den men ändrade sig rätt nyss så Star ville gå dit med honom. Sen börjar sommarlovet - på riktigt. ;)

Oxy, Star & Isis badade också under tiden. K var också med ner. Efteråt köpte barnen godis i kiosken & så gick vi hem & lagade lunch. När jag hade ätit klart gick jag ut för att möta Ninja som kom hem från kollot. Det hade gått jättebra & hon har fått en ny kompis som bor nån annanstans. Hemlängtan hade varit under kontroll också. Så lättande att höra! :) Har nämligen inte haft kontakt med henne under veckan hon varit borta, just för att inte spä på hemlängtan. Kändes onödigt att låta henne ta med mobilen. Det fanns nr att ringa till om det behövdes ändå. Nu är det SÅ skönt att ha alla barnen hemma! Det har känts riktigt "halvt" när det hela tiden saknats någon. Först Star som var hos Spike i 6 dagar, sen var det Ninjas tur att åka bort dagen innan Star kom hem.

Längre fram i sommar blir det en semestertur tillsammans hela familjen. :)

Gillar

Kommentarer

Frida,
Smart att inte skicka med mobilen på kollo. Det gjorde jag och det vart inte bra, många samtal och sms med hemlängtan, hade säkert gått bättre om hon inte haft möjlighet att ringa utan pratat med kolloledarna istället. Nästa år stannar den hemma.
None
Cim von Wowern,
Det kändes rätt stöldbenäget också då den är helt ny. Ville inte behöva tänka på om hon höll reda på den & så skulle sms & samtal helt klart komma ungefär varje dag. 😉 Så det är bättre att inte ha kontakt istället & prata om allt sedan. 😊
vonwowern.blogg.se