Skolstart!

Japp! Just nu är det bara två barn hemma; Isis & Star som börjar i 8:an imorgon. Ninja, Seven & Oxy har slut på sommarlov & har börjat i 4:an, 2:an & sista året på dagis.

Jag följde med dom till skolan idag för att se så att dom hittade rätt. Ninja har nytt klassrum & klassen samlades på skolgården, så det var ju bra. Seven har samma klassrum & hylla så jag hjälpte honom att hänga upp regnkläder osv mest, sen sa vi hej då & jag gick med Oxy till dagis. Verkade jättebra, han vinkade inte ens utan sprang & lekte med sin bästis direkt. Ska hämta honom kl 11 & kl 10 kommer dom från BarnHab för att prata om hur sommaren har gått för Seven & sånt där.

Tror att Seven kanske behöver en ny keps, som inte är solblekt. 😌

Gillar

Kommentarer

Charlotte,
Vad härligt att allt börjat igen, älskar rutiner och struktur så nu räcker det med sommarlov 😊
Förlåt för nu tjatar jag om selektiv mutism igen men det är så himla intressant och jag har läst lite om det - pratar han med dej när ni är ute bland folk eller pratar han inte med er i familjen då heller?

/Charlotte - Studier&Vardagskaos - en blogg med studietips, studietekniker och hur man får studentliv och mammaliv att fungera
blogg.alltforforaldrar.se/studierochvardags
mansondust
mansondust,
Pratar gärna om selektiv mutism. 😊 Han pratar med mig/oss när vi är ute nu, men det gjorde han inte som mindre - bara om ingen annan var i närheten. Annars tystnade han. Nu pratar han med oss så länge som han inte märker att nån annan riktigt står & LYSSNAR.
nouw.com/mansondust
Charlotte,
Och en sak till - du som har koll på barnkläder 😊
Min dotter har sett ett barn på fritids som har en "Odd Molly-knytkofta"....det är ju inte OddMolly men tydligen väldigt lik och melerad i olika färger..... Har du sett ngn sån nånstans?
Har kollat det vanliga (Lindex, Kappahl, HM) men inte hitta ngt.... 😊
blogg.alltforforaldrar.se/studierochvardags
mansondust
mansondust,
Hm... vad kan det vara? Har du kollat pomp de lux? Annars kan det ju vara ett mindre känt märke & då blir det svårt. 😋
nouw.com/mansondust