Sjuklingar.

Fyra av fem barn är hemma denna måndag. Det är bara Star som kom iväg till skolan, så det känns inte riktigt som vardag. Seven & Ninja sov hos farmorn i fredags & Seven började spy på natten. Sista gången han spydde var på lördag eftermiddag på vägen hem, sen har det varit lugnt. Han har alltså inte spytt alls här hemma, men han får vara hemma idag så att det går ännu ett dygn så att han inte smittar någon, även om han måste ha blivit smittad i klassen för ingen annan har varit magsjuk av oss alla. Ninja är väl den jag väntat på om hon blivit smittad men det verkar inte så, men man vet ju aldrig heller... Oxy får vara hemma idag bara för att vi ska slippa lämna & hämta honom allihopa. Ninja är hemma idag då hon kände sig hängig, "ont i kroppen" men ingen feber. Så när vi ändå är många hemma så får hon också vara det. Hoppas på att ingen börjar spy idag så dom kan gå till skola/dagis imorgon. :)

Så idag blir det lugnt! Jag har plockat lite & ska städa senare, tvätta & så. Väntar just nu på att nytt avsnitt från the Walking Dead ska komma ut. Det gick i USA igår kväll så det borde komma när som helst. Woop woop! :)

Gillar

Kommentarer

Cim von Wowern,
Cokeandpopcorn
vonwowern.blogg.se
Jenny Lindgren,
Hoppas ni snart kryar på er . Här har en iallafall konstaterat att det firats nåt som kallas för alla hjärtans dag runt om i världen, medan en annan har haft fullt upp att få varda'n att gå ihop *inte bitter alls eller så*..
None
Cim von Wowern,
Äsch, det är bara en vanlig dag. Jag firar den inte & hade jag velat hade det ändå varit kört igår då jag blev magsjuk! 😟
vonwowern.blogg.se