Samtal & kramsnö.

​Igår kämpade jag mig till affären med vagnen & Isis på oplogade vägar. Det är alltid så! Humorn är inte hög när plogbilen kommer en bit BAKOM mig eller precis när jag kommit hem igen. 😉 Kramsnö är inte enkelt att skjuta en vagn genom, som hela tiden vill fastna. 

Nåväl, fram till affären kom jag & jag fick handlat tre påsar mat innan Oxy skulle hämtas. Hem igen & skotta fram någon slags gång på trottoar & så där. Hämtade upp matpåsarna via källaren sen & satan vad det vägde. Var helt slut efter all den där motionen sedan. Så tänkte jag "Men jag ska inte ut mer idag, woop!". När sen Seven & Ninja kommit hem & jag satt med mitt kaffe, ringde min mobil. Det var Sevens ena lärare som undrade om jag var på väg eller fått förhinder. What? Jaha, det var visst möte ang. Seven idag med lärare & folket från BarnHab. Det hade jag helt missat att skriva upp & ingen sms-påminnelse hade kommit. Jag sa "Jag kommer om 10 min!" "Men kan du då? Blir det inte svårt med alla barnen &..." "Jag kommer!". Så jag slängde ihop barnen & skyndade iväg till skolan. Möttes av ett "Oj vad fort det gick!". 8 min tog det - en har väl vana! 😄

Mötet gick bra. Vi mest stämde av lite sen sist & pratade om läsningen vi gör i skolan, Seven & jag. Det går bra så nu ska vi utöka det hela med att hans ena lärare kommer vara i grupprummet & "städa lite", med dörren på glänt. Hon kan alltså höra Seven läsa lite.. det är det som är övningen som vi tar sakta men säkert. Man trappar upp bit för bit, långsamt. Tills nu har det bara varit vi i klassrummet med låst dörr. Idag blir det på glänt & läraren. Funkar det inte så stänger jag dörren, men jag hoppas & tror att det kommer att funka eftersom att han kan prata med mig runt folk i skolan så länge ingen uppenbart lyssnar. Sen pratade vi en del om hur dom bemöter honom i skolan & så. Det är såklart problematiskt när barnen ska förklara hur dom tänker, Seven kan ju inte det utan bara peka på rätt svar. Jag antar att det blir bättre sen när han kan skriva mer själv. I Maj ska vi ha möte igen för att se hur det går.


Gillar

Kommentarer

Nina
,
Jag funderade på filtar, vad har du för vadderade filtar? Du har ingen vadderad att sälja?


Men alltså tradera, jäklar vad priserna skjuter i höjden sista kvarten. Känns som folk ska ha sakerna till varje pris och lite tappar greppet om vad det eg är värt 😁 tacka vet jag blocket där är det ett fast pris och är man snabb får man varan.
mansondust
mansondust,
Charmen med budgivning! 😉

Vadderade... finns inte massor men kommer någon i nästan varje släpp. Kom ingen denna gång dock.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Men man kan nog göra klipp på tradera. Men jag undrar saker som läggs upp för typ 10 kr och kanske bara stiger till 40. Också ska man ta sig till affären och posta, känns som en förtjänst på typ 40 kr kan kvitta?!
Man ska nog ha iaf 100 i startbud.
mansondust
mansondust,
Ja det beror ju på vad man säljer. Jag kan lägga upp grejer med start på 1 kr för att behöva betala så lite som möjligt till Tradera sen, men då vet jag att detta kommer öka i pris eftersom att det är saker folk söker.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Får man betala mer till dem om startpriset är högre?
Hur dras pengarna till dem?

Du har ingen vadderad att sälja alltså?
mansondust
mansondust,
Man får en faktura av Tradera. Säljer jag något för 100 kr så får jag betala kanske 3 kr. Blir mer ju dyrare summa och hur högt startbud man har. Har ingen vadderad att sälja just nu.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Är de vadderade väldigt tjocka eller bara lite tjockare än de vanliga?
mansondust
mansondust,
Nej dom är inte jättetjocka. Dom har en extra stoppning bara. Fluffigare än tunna med två lager tyg.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Får jag skicka en "hur hade du reagerat" fråga till din mejl?
Har inte nån att prata med riktigt som inte känner personen i fråga, så vill höra nån helt utomstående åsikt.
mansondust
mansondust,