Så var det söndag igen.

Även fast helgdagarna går extremt långsamt när alla är hemma, så går ändå helgerna rekordfort. Dags för skola osv imorgon igen, men det är välkommet. Jag kanske är en av få som gillar måndagar? ;) Men så mår jag bäst när jag får hålla på mina rutiner & tider. Det är inte bara barnen som mår bra av rutiner... Lediga dagar blir bara evighetslånga & ingen vet vad dom ska hitta på. Barnen vill bara "spela, spela, spela" om man inte hindrar dom, men det blir en hel del av det på dom segaste dagarna.

Kvällen igår var helt ok. Ninja var nere i Stars rum en timme eller två. Jag smygfotade dom när jag passerade när jag tvättade. Isis var inte jätteskrikig som hon alltid är då utan skrek väl en kvart kanske. Ni vet sånt där skrikgråt där dom jobbar upp sig själva med att skrika ännu mer på golvet & vill inte vara i knät heller. Har upptäckt att hon ofta slutar skrika om jag kliar henne på ryggen. ;) Men så kanske hon var lugnare igår för att hon fick lite egen choklad. Riktigt mallig var hon. Ja just det, sen somnade hon hos K TVÅ gånger. Hahaha... ena gången i soffan men jag väckte henne & det var då hon hade lite skrikfest. Men klockan var bara 18, alldeles för tidigt... Sen somnade hon hos K i sängen vid 21 när jag var i köket. Så jag fick vara ifred en stund innan jag också la mig. Riktigt skönt!

Men sen fick jag lägga mig på soffan vid midnatt för jag kunde inte somna då kroppen värkte. Somnade vid 01 tror jag, efter en "Iprensa"-tablett & gick upp vid 09:30 då Isis vaknade. Perfekt!
Isis hos pappa.

Gillar

Kommentarer