Rockabilly

I samarbete med GLINDER.


Klänningar och finkläder i all ära, men rockabilly-klänningar måste vara på topplistan över fina, tjusiga och vackra plagg! Jag har svårt att tänka på något annat plagg som funkar så perfekt till både en sommardag och på fest. Dom kommer i så många olika färger och mönster att i stort sett alla kan hitta en rockabilly klänning som man tycker om. Ett stort plus är dessutom att man får en himla fin form i dom figursydda klänningarna OCH att det finns till oss med plus-size. Alla storlekar är liksom välkomna i rockabilly-världen.

Har ni själva haft något rockabilly på era barn? Jag såg nämligen att det finns så, så, så söta klänningar till barn! Ville typ beställa hem allihopa att lägga i växalådor för flera år framåt. Tänk er skolavslutningar i dessa, typ hela grundskolan! Barnkalas! Dop! What the hell, slappa hemma i en och känna sig som en prinsessa...

En puffig underkjol under en klänning och det blir verkligen en drömklänning till bröllopet! Bara att köpa matchande hårband till så är det klart. Just detta har jag sett många gånger på sociala medier. Hela bröllop och sen bröllopsfest helt i rockabilly-tema, även hos par som inte ens klär sig så förutom då. 50-tal är ju så häftigt och enkelt att tänka ihop till tema för just bröllop och fest. Rockabilly-klänningar, samma stuk till mannen, fixa håret och lite klassisk makeup, gästerna får en chans att leva ut och kanske klä upp sig lite extra, tjusiga detaljer är också något som inte är helt svårt att få till, som prickiga dukar, jukebox, live-musik att dansa till och svänga sina lurviga, en snygg raggarbil utanför.. Just att det finns likadana plagg till barnen gör det ju ännu bättre. Och det finns i Sverige, du behöver inte leta utomlands för att få tag i det!

Gillar

Kommentarer