Renare luft.

Ren & hälsosam luft borde ju egentligen vara en rättighet i alla hem. Men långt ifrån alla har bra ventilation. Dessutom är vi många allergiker i detta land, vilket märks speciellt nu under våren när allt blommar. ​

När vi hade en vattenläcka i källaren nu i vintras så blev hela miljön där nere väldigt obehaglig. Det var inte skönt att andas, luften kändes tjock & det luktade konstigt eftersom att det rann igenom taket & ner på golvet i stort sett oavbrutet. Hur som helst, vi köpte en avfuktare för att se om luften blev bättre (vi var tvugna att duscha där nere pga rivet badrum) & jag minns fortfarande vilken enorm skillnad det var efter bara en dag. Efter två dagar var det riktigt skönt där nere & luften var lätt att andas! Inte bara det, det blev även varmare & vi frös inte efter en dusch som vi gjort innan. 

Är man väldigt allergisk eller har ett barn som är känsligt, så kan en luftrenare vara en bra hjälp hemma. Den tar bort mögelsporer, damm- & pollenpartiklar. Kan helt klart vara värt att kolla in!

Såhär står det om luftrenaren jag tittat på: Effektiv reducering av bakterier, virus, mögelsporer samt damm & pollen. Eliminering av matos, rök-, mögel- och källarlukt. Neutralisering av statisk elektricitet.

Gillar

Kommentarer