Redo för vintern.

Så var det äntligen fredag! Det känns som att veckan har varit evighetslång. Eller så är det bara jag som blivit långsammare. Allt känns så extremt jättejobbigt. Pust & flås, ungefär. Men är glad att vi förra helgen tog tag i trädgården innan vintern. Skrev jag något om det....? Nej jag tror inte det faktiskt. Vi var ute i 3-4 timmar & klippte, trimmade, krattade, plockade undan, rensade ogräs osv osv osv. Alla barn var så duktiga & hjälpte massor. Efteråt gick vi in & åt massor av glass som jag hade köpt som en morot att muta lite med. ;) Så nu är det klart inför kylan, nu blir det inget mer trädgårdsarbete förrän nästa sommar. SÅ skönt! Skottar hellre snö än grejar med gräs & jord.

Igår bakade jag sockerkakor. Ena i choklad & andra med saffran & äppelmos. Blev jättegott! Älskar saffran. Oxy fick med sig en stor bit med chokladsmak till utflykten i skolan idag. :) Nu tar vi helg, jag & Isis i alla fall.
Oxy igår.

Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren,
Haha samma känsla här faktiskt... Redan hunnit hämta tillbaka ett av barnen från skolan med feber (hur är det möjligt att jag missade de signalera imorses..? , skälla ut taxibokaren då skoltaxin missat att hämta sonen för femtielfte gången på ett antal månader + en massa annat stök&bök , så resten av dan får gå i fridens tecken hoppas jag...
None
Hannele,
Haha! När ungarna började i skolan så hade jag glömt bort att dom gick i skolan så jag satt och hade sommarplanerna i huvudet och satt och planera lite tills J säger men du? Hur ska allt detta gå när ungarna går i skolan?
www.instagram.com/hann3le