Redhead.

​När vi var i affären igår frågade Ninja om hon fick färga håret rött. Jag kände att jag inte hade motivering till att svara Nej, så jag hjälpte henne att hitta en röd toning. Det var riktigt urplockat bland hårfärgerna så denna kopparfärgade var den enda som fanns bland toningarna, så vi testade den. Ninja blev supernöjd & känner sig så fin. Det är som rödast närmast ansiktet & är något ljusare baktill. Ser nästan lite slingat ut då det röda skiftar så pass & det är väl för att Ninja har olika skiftingar i sitt eget hår. När vi sen färgar om det blir det nog bättre/starkare, men vi testar såhär så får Ninja själ välja om hon vill färga mer sen när detta börjar tvättas ur. Seven vill i sådana fall också färga rött nästa gång med det som ev. blir över.

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Det var fint.
Jag har några frågor☺ du och k låter när du berättar, som så väldigt lika i sättet. Föredrar familjen, gillar inte folk så mkt, är ni väldigt lika?
Har han ett väldigt ensamt jobb där han inte behöver prata med så mycket människor?
Är han väldigt tyst eller pratsam och hur är du bland människor? ☺
Har ni funderat på husdjur och isf vad?
Varför la du upp och tog bort bilden på den där killen som jag gissar vem det var? 😉 han såg bra ut iaf.
Läste nåt gammalt blogginlägg där du inte visade barnens ansikten, för längesen. Vad kom det sig att du ändrade dig med det?
mansondust
mansondust,
Hej! Vi är lika på så sätt att vi föredrar familjen framför andra. Hans jobb innebär att han träffar mycket folk jämt. Inte så att vi är socialt handikappade. 😉 Både han och jag kan snacka ganska mycket! Men jag är tystare än K för jag gillar inte att prata bara för pratadets skull. Då pratar K mycket mer. Husdjur... Star hade en hamster för ett par år sen men när hon dog så har det var rätt tillräckligt med barnen.. 😉 Bilden jag la upp var inte K. Det var en snygg kille bara! ☺ Att bilden togs bort var inget konstigt, jag brukar ta bort bilder efter några timmar som jag inte tycker passar in i helheten. Sparar inte allt alltså! Ang censur av barnens ansikten förr var efter magkänslan. Jag följer den & ett tag kändes det helt inte bäst att censurera. Sen kändes det ok att inte göra så.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Ok, fick för mig att han hade något osocial ensamt jobb eftersom han inte gillar folk ☺ fick för mig han kör budbil och är jättefåordig när han lämnar grejorna 😉
Hur gör ni med storhandling? Brukar han handla efter jobb eller handlar ni ihop hela familjen på helger? Veckohandlar ni? Vem är bäst på att laga mat och brukar ni dela på hushållssysslor som matlagning tvätt städ osv på helger? Eller sköter du alla såna grejer?
Här gör jag sånt på vardagar eftersom jag är hemma. Tvätt sköter jag alltid för jag gillar det, han brukar storhandla efter jobbet och disken tar diskmaskinen. Städ hjälps vi åt med när han är ledig. Annars städar och plockar mest jag. Alla händiga grejer med huset gör han.
mansondust
mansondust,
Hehe nej han är väl inte social så att han GILLAR att umgås med främmande men han kan det sociala spelet. 😉 Går på jobbfester osv också. Storhandling.... det är så olika. Vi Storhandling ganska sällan! Han köper med några påsar när han kan & jag köper ett par påsar osv. När vi storhandlar brukar jag gå in & han väntar i bilen. 😉 Han hatar affärer. Jag lagar all mat. Tvättar alltid. Han rensar avlopp & annat äckligt. Och annat sånt där händigt.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Nu hoppas jag att jag inte skrivit något ohyfsat/otrevligt 😉
missmaddis,
Schnyggt!!
missmaddis.com
prinsessa
prinsessa,
Fint och tufft!
nouw.com/prinsessa