Presenthandling.

Nu är det inte långt kvar tills Oxy fyller 5 år! Jag kom på det ganska så nyss (idag), haha & fick lite eld i baken. PRESENTER! Några stycken har jag fixat redan men något mer vill jag allt ge.

Jag kom på att när Seven var i samma ålder hade han en brandstation från märkte KROoOM som blev väldigt omtyckt & höll bra. Hittade http://www.krabat.se/ som säljer bl.a det märket. För er som inte vet något om den typ av leksak så är det gjort av (till viss del) återvunnet hårdpapp som man viker & sätter ihop själv. Mycket hållbart dessutom. Det blir inga hårda träkanter att göra illa sig på under leken. Men hur som helst, det jag skulle säga är att jag kollat efter något sånt till Oxy & hittade ett stort garage som jag funderar på... eller om jag ska tänka på annat sätt & ta en bondgård där man får måla färgerna själv. Men den är mindre än garaget. Åh, vilka i-landsproblem!

Vilket hade ni själva valt? Oxy gillar bilar jättemycket så det kanske är det bästa att ge för att garantera "lyckligt barn". ;)

Gillar

Kommentarer