Pepparkaksbak.
Imorse när jag vinklade upp persinnerna möttes jag av denna syn. SNÖ! Blev jätteförvånad då det igår var +10 & solsken, väldigt mycket höst. Jag blev så glad av att se snö! Det har fortsatt snöa hela dagen & julkänslan är hög! Hoppas den stannar ett tag i alla fall & inte smälter bort imorgon.

Sen så hade K bestämt att han ville baka pepparkakor med barnen. Jag suckade mest & sa att det är en jävla massa jobb & bök för lite kakor. Dessutom är det alltid JAG som får ränna med plåtar, passa ugnen & torka av allting. Det sa jag till honom innan också, så blev det ju också. Helt väntat. ;) Barnen fick baka i vardagsrummet då vi inte får plats i köket. Vi har ett högt bord med "barstolar" i en mindre modell där, så det funkar inte. Star satt vid matbordet & dom andra var vid teven. Det gick faktiskt bra, ser värre ut på bilderna. Så nu har dom fått baka i år igen & nästa år köper jag FÄRDIGA & dekorerar med kristyr på. Så mycket enklare! HATAR att baka pepparkakor, det är inte värt böket.
Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren,
Haha ja det är en evighetsmaskin utan dess lika . Pepparkaksbaket alltså.... Blev en hemlagad kladdkaka mä grädde idag istället att bjuda familjen & mamma på. Tacksamt & verkat mer svårlagat än det är..
None
Jenny Lindgren,
Å hela sverige bakar på tv:n oxå ser jag..
None
Cim von Wowern,
Precis & ett fint skägg fick vara med också. 😊
vonwowern.blogg.se
Cim von Wowern,
Kladdkaka är så simpelt men såå gott. Det brukar jag göra. 😊 Jag vägrar mer pepparkaksbak nu, det är alldeles för mycket kämpande än vad man får kakor!
vonwowern.blogg.se
Jenny Lindgren,
Haha...
None