Pepparkaksbak.
Imorse när jag vinklade upp persinnerna möttes jag av denna syn. SNÖ! Blev jätteförvånad då det igår var +10 & solsken, väldigt mycket höst. Jag blev så glad av att se snö! Det har fortsatt snöa hela dagen & julkänslan är hög! Hoppas den stannar ett tag i alla fall & inte smälter bort imorgon.

Sen så hade K bestämt att han ville baka pepparkakor med barnen. Jag suckade mest & sa att det är en jävla massa jobb & bök för lite kakor. Dessutom är det alltid JAG som får ränna med plåtar, passa ugnen & torka av allting. Det sa jag till honom innan också, så blev det ju också. Helt väntat. ;) Barnen fick baka i vardagsrummet då vi inte får plats i köket. Vi har ett högt bord med "barstolar" i en mindre modell där, så det funkar inte. Star satt vid matbordet & dom andra var vid teven. Det gick faktiskt bra, ser värre ut på bilderna. Så nu har dom fått baka i år igen & nästa år köper jag FÄRDIGA & dekorerar med kristyr på. Så mycket enklare! HATAR att baka pepparkakor, det är inte värt böket.
Gillar

Kommentarer

Cim von Wowern,
Kladdkaka är så simpelt men såå gott. Det brukar jag göra. 😊 Jag vägrar mer pepparkaksbak nu, det är alldeles för mycket kämpande än vad man får kakor!
vonwowern.blogg.se
Jenny Lindgren,
Haha...
None