På tisdag.

Det är fan helt otroligt, jag hostar FORTFARANDE! Det är nu 2,5 månader. Jag hostar inte lika mycket & det var nästan borta, sen började Seven att hosta & nu har min hosta ökat lite igen. Stor suck på det! Trött på att hosta & att LYSSNA på hostar nu. Försvinn - tack! Jag hade kikhosta när jag var liten. 1990 står det i BVC-boken att jag hade det, då var jag alltså 6 år. Jag funderar på om det (+ att jag hade barnastma) kan ha något att göra med att jag alltid hostar LÄNGE & intensivt? Eller bara ren otur kanske..

Men till något annat - på tisdag skriver jag på anställningspapper! Det ni. Jag har fått jobbet faktiskt utan att ha sökt eller efterfrågat det. Fick det nästan kastat i knät & jag tackade Ja. Det kommer nog att bli toppen trots att det verkligen inte var planerat, men det är nästan roligare så. Livet gör lite som det vill! Det är inget heltidsjobb, jag har ju faktiskt Isis hemma i över 1 år till. Dock ligger det här i närheten, jag behöver inte pendla. Det är ett jobb på en städfirma som städar några gånger per vecka här uppe på ett företag. Så på tisdag ska jag dit & visas runt, få all info samt skriva på papper.
Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren,
STORT grattis till jobbet . Ja fy jag hade oxå kikhosta-våren 93, då var jag 11 år. Hostade så jag spydde & tappade andan typ dagligen . Det tog LÅNG tid för vc att ställa den diagnosen....De trodde bl.a astma länge....Har fortfarande alltid jobbig hosta när jag är förkyld & nu på vår/sommar med all pollen... Kanske en ovälkommen present efter den perioden i livet..
None
Cim von Wowern,
Jag minns det knappt, men vet att jag hostade så att det riktigt lät om mig. Dessutom hade jag även astma, så det var säkert en väldigt jobbig tid. :/ Har svårt att skilja på vad som var vad. Känner mig rätt övertygad om att det satt sig som att jag får jobbigare hosta än många andra, precis som du. Dock är jag sällan allergisk mot pollen längre - tack & lov.
vonwowern.blogg.se