Överraskning!

Helgen gick fort! Gårdagen var dock ganska lång men så gjorde vi inget särskilt heller. Ninja var hos en kompis under dagen & när vi kom hem åt vi tacos. Sen fick hon en överraskning, en egen mobil. Hon har önskat sig det länge men hon är 10 år så vi har inte haft bråttom då behovet av en mest är för nöjes skull. Men så har det blivit mer & mer att hennes kompisar har & oavsett vad vi tycker så är det ju annat nu än när vi själva var små. Vi vill inte att hon känner sig utanför, hänger med i hur man gör & nu när hon är mer hemifrån med kompisar är det skönt att kunna ringa henne dessutom. Hon blev så glad & tårögd.

 

Gått igenom reglerna med henne kring telefonen. Hon får inte ha den i skolan & hon får inte ha den hemma hela tiden utan ibland så där. Hon ska inte ha den i handen jämt liksom. Hon fick även skaffa instagram som jag ordnade till henne & även där finns regler. Bara ha folk hon känner & visa mig vilka som skickar förfrågan till henne. Sen att man såklart är snäll när man skriver till andra! Man skriver inte dumma saker & man uppför sig, precis som i verkliga livet. Tror det kommer gå bra, det är mer ordning på henne än tonåringen.

 

Så kvällen igår gick åt till att fixa med Ninjas mobil & lägga till appar & så där. Sen åt vi en Fars Dag-tårta. Jaja, fel dag men vi orkade inte vänta!

Gillar

Kommentarer