Ordning & inte ordning.

Det blir så konstigt när vissa är hemma & andra inte & bla bla. Igår var Star ledig men inga av dom andra skolbarnen. Dessutom var K hemma halva dagen då han började sent. Jag blir helt förvirrad & får typ ingenting gjort! Men idag är alla där dom ska vara, haha... ordningen återställd. För idag i alla fall!

Ska handla lite grann om ett tag & hämta ett paket från H&M med höstskor till barnen osv. Hoppas på att det blev rätt storlekar nu.. får byta annars. Köpt ett par till mig också men får se om jag gillar dom. Sen ska Oxy hämtas från dagis & så hem för lunch. Ska slänga ihop något gott! Btw, det funkar toppen med matsedel! Veerkligen så himla skönt att slippa handla VARJE DAG. Galet... men det var ungefär det jag gjorde. Jämt. jämt.. att jag orkade!

Det mest jobbiga just nu är att dom gräver upp hela gatan här precis utanför oss. Dom tar bit för bit & sen förra veckan har dom varit exakt utanför vår grind & garage, så vagnen har jag fått klämma in i hallen, parkera får vi göra en bit bort, brevlådorna är flyttade, soptunnan fick jag ställa längre bort hos en granne. Det är ett stort, stort hål bredvid trottoaren så där står det staket & det är preciiiis så att jag kan trassla mig fram med vagnen med en grävskopa svingandes ovanför mitt huvud. Så måste vi gå runt hela huset på gräsmattan för att ens komma hem. Och ljudet... ska jag ändå klaga så kan jag ju inte sluta här! Det låter ju så himla mycket dessutom. 06:45 börjar dom åka runt & gräva & greja precis utanför oss. Hela tiden låter det & piper & backas & hälls sand & bredvid hålet täpper dom igen det gamla & pressar sanden så den blir platt. Längtar till 16 varje dag för då slutar dom. Dessutom har vi en tillfällig vattenslang inkopplad & den slangen är indragen via ventilationsluckan i källarväggen & gör så att vissa dörrar där nere inte kan stängas till. SUCK!

Längtar tills dom förflyttar sig lite mer så att vi i alla fall kan få börja använda vår vanliga ingång igen. Så där, nu har jag gnällt färdigt!

Gillar

Kommentarer