Onsies.


Så har jag fått hem krokodilerna till Isis. Det kändes nästan högtidligt eftersom det var hennes första plagg, men ett mindre plagg såklart. Så idag har hon på sig dom - så sött!

Samtidigt fick jag hem en onsie med volanger, även den från Mini Rodini. Den var svår att fota så att volangerna skulle synas mot det svarta så jag la den i solljus på bänken.. då såg den istället blekt ut. Oh well, en svart volang-onsie är det i alla fall! Dock i storleken större än krokodilerna så den får vänta.


Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren
,
Åh vad fina ☺ Idag har jag shoppat loss ordentligt på lindex & kappahl till mina båda pojkar på 8 & 1 år! Med en massa rabattkuponger & bonusar lyckades jag fynda 7 plagg för strax under 800 kr..! Happy me..! 😃😄
Milla
,
Vart köper du strumporna till dina barn? Vilket strumpmärke är du och banen mest nöjda med? Ska köpa strumpor till en väns barn (3 månaders och 3 åring).
mansondust
mansondust,
Det är väldigt olika! Men senaste tiden mest från H&M. Dom håller bra! Jag gillar Happy Socks utseenden men upplever att dom inte håller så länge tyvärr. Dom är dyra så inte värt pengarna.
nouw.com/mansondust