Oj då!

Det hände visst en liten olycka igår morse. Isis svepte omkull min kaffemugg rätt ner i tangentbordet på laptopen! Så himla typiskt, den stendog ju såklart. Datorn funkade i 30 min direkt efteråt när jag hade torkat av, vänt på den osv men sen svartnade den. Är väl förståeligt iofs.. så jag har fått nöja mig med telefonen så länge & det är inga problem så men jag är så van vid att sitta framför datorn & pausa ibland. Jag tycker inte att det är lika avslappnande med mobilen faktiskt.

K har en likadan laptop som han knappt använder så jag får nog ta över den helt enkelt. Det knepiga blir att installera routern i den istället då den är kopplad till den som är trasig just nu. Men det måste väl gå? Bara man stoppar in kabeln så ska väl installationen börja. För strular routern nu & kopplar ner sig så kommer jag inte åt att klicka på Koppla upp, dvs inget wifi.

Åh sådana i-landsproblem va? :) Jag hann t.o.m. skaffa flera nya brevvänner! Hahaha, var ju inte igår kan jag meddela.

Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren
,
Haha fast för mig är det än värre om mobilen skulle paja...Har lixom halva mitt liv däri.....🙈🙉🙊. Telefonnummer till allt & alla + lite till, samt kort på barnen & mitt älskade internet som jag använder som kunskapsbank, nöje & 75 % av all shopping 😁. För att inte tala om alla roliga spel som jag skulle tvingas starta om ifrån början igen 😣 😜.
mansondust
mansondust,
Absolut! Det är samma här. Dock har jag alla kort på FB. 😊 Mitt batteri var dött i somras, beställde nytt & det var dom längsta dagarna i mitt liv. Hehe... handikappad utan telefon ju! Datorn är ingen större fara alls utan är av ren bekvämlighet då jag har en liten hörna där jag sitter & kopplar av liksom. Tycker inte det är lika avkopplande med telefonen utan vill ha tangentbord om jag ska skriva mycket, som bloggen t.ex. Annars har jag telefonen. 😊 Vill ha BÄGGE! 😃
nouw.com/mansondust
Jenny Lindgren
,
Haha javisst är man slav under de där tekniska prylarna...🙈🙉🙊. När Jag skaffade min nyvarande mobil för snart 2 år sedan gick det knappt 2 veckor så tuggade & bet min älste son på den så det blev en spricka i skärmen 😦. Som tur är var det bara telefonen som kon till skada...Sedan dess har den levt sitt eget liv men har i stort sett varit funktionsduglig 😁. Försökringen gällde tyvärr inte & med hemförsäkringen skulle det nästan bli dyrare att betala självrisken än ett nytt glas till mobilen skulle kosta..😣. Så den har fått hänga med sen dess, men nu börjar det bli dags att byta dock.....
mansondust
mansondust,
Åååh.... typiskt! Jag tappade min i stengolvet i skolan när mobilen var ett par månader (hade skyddande skal på väg) & det blev en spricka i hörnet bara så jag kände PJUUU! Men sen nästa dag hade sprickan delat sig till en ytterligare, diagonalt längst halva skärmen. Så hade plötsligt 2 sprickor! Men men, den har aldrig påverkat funktionen som tur är. I vissa ljus syns dom knappt heller.
nouw.com/mansondust