Nytt rum till tonåringen.


Som jag slet igår nere i källaren. Bar ner dom två tunga kartongerna med skrivbordsgrejerna, städade lite till, försökte sätta ihop skrivbordet & gav upp - var irriterad en stund & försökte sen igen & fick ihop det. Sen kom sängen med DHL som lämnade den på gruset utanför trappen. Aa tack, kunde inte fått hjälp med den in i hallen i alla fall när dom såg mig stå med en bebis? Fick vänta i flera timmar tills K kunde hjälpa mig att bära in den, sen packade jag upp den & satte på benen. Möblerade & dammsög hundra gånger till för det kom nytt skit hela tiden.

Star sov hos en kompis inatt men hon sa att hon ville ha sängen & skrivbordet som det står nu, så när hon kommer hem får hon bära ner sina saker & inreda. Längre fram ska hon få en teve där nere också. Svarta spegeln ska upp på väggen nånstans också. Vi ska sätta upp en stång med draperi som avskärmar eftersom att det inte finns någon dörr - man kommer direkt ner i rummet nedanför trappen. Jag har mätt & kollat om man kan spänna upp en sån där draperistång som vi har i duschen, den sitter med fjäder spänt mot väggen & är alltså flyttbar. Så ska kika på något sådant sen. 

Nu återstår att skruva isär Stars förra skrivbord för det ska slängas, skruva ihop ett till skrivbord (likadan som på bild ovan) till Ninja & sen möblera om i rummet som dom har delat. Ninja får ha det nu & Stars loftsäng. 

Källarrumet var tidigare mest ett förråd. Massor med kläder & skor har förvarats där & jag har även hängt tvätt där. Det har tagit lång tid att rensa & röja & jag har gjort det helt själv MED en bebis.

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Varför har du inte fått hjälp av sambon?
mansondust
mansondust,
Som jag sagt förr så jobbar han hela tiden. Han har sällan lediga dagar, är inte ledig bara för att det är röda dagar osv t.ex. Och när han är ledig tycker jag att han kan få vara ledig den dagen han är här & vila kroppen. Därför gjorde jag det ensam - jag jobbar mycket bättre själv ändå eftersom att ingen mer ska titta & fundera på saker. 😉
nouw.com/mansondust
Nina
,
Ok men alltså, jobbar han mer än heltid? Är han inte ledig ca 2 dagar i veckan? Låter trist att vara själv så mycket för du är oftast ensam med barnen? Känner du aldrig att du saknar hjälp med allt?
mansondust
mansondust,
Han jobbar mer än heltid i perioder. Han har olika rider nästan varje dag & särskilt veckovis. Han kan vara ledig 2 dagar i veckan men ibland inte ens det. Och jag är van att göra saker på egen hand, jag kan ju funka själv. 😉 Är van & tycker inte att det är tråkigt. Hade vi båda gjort det jag gjort själv sen igår hade allt tagit dubbla tiden för att vi skulle vara i vägen för varann.
nouw.com/mansondust