Nyheter från Villervalla!

Jag tycker att Villervalla gör superfina kläder & det var det märket som gjorde att jag "upptäckte" det roliga med barnkläder när Seven var bebis. Sen upptäckte jag Molo & senare Mini Rodini. Men även om jag gillar Villervalla så blir det mest att jag lägger pengar på dom andra märkena. Dock köpte jag ju i vintras en skaljacka + byxor till Oxy därifrån, som verkligen varit jättebra & är helt underbar i färgerna.

Såg att det kommit in nytt från Villervalla. Roligt med nya mönster!
Vad tycker ni?Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren
,
Ingen fara alls 😄.
Iris
,
En hel del fint från villervalle! 👍
Hur tycker du ytterkläderna är i storlek? 😊
mansondust
mansondust,
Om jag ska gå efter skalkläderna vi har så skulle jag säga att dom är hyfsat normala. Jag tog stl 116 i jackan & 110 i byxan så att dom skulle räcka även denna höst & till våren & dom funkade i våras & nu är Oxy ca 107-110 cm. Något sådant. Funkade trots att jackan var lång i kroppen.
nouw.com/mansondust
iris
,
Okej 😊 Min unge är 79 cm nu och drar ju 80-86 beroende på märke. Så funderade på om 86 i skaloverall blir lagom i höst men för litet i vår och att jag skulle satsa på 92 istället man vill ju att de ska funka flera säsonger 😉
mansondust
mansondust,
Jag gissar att 92 blir alldeles för långt men du kan ju beställa båda två & skicka tillbaks ena när ni provat hemma. 😊 Så där brukar jag göra - lätt värt ev. några tior i returfrakt.
nouw.com/mansondust
Iris
,
Ja smart de kan de ju faktiskt va värt 👍
Iris
IP: 82.99.3.229