Nummer 6!

Ni som följer mig på instagram har säkert redan sett nyheten, så det är dags att berätta även här inne.

I December kommer vi bli en familjemedlem rikare, om allt går hela vägen. BF är just nu 3 Jan, så det blir igångsättning månaden innan. Igår var jag på ultraljud för att se om barnet är friskt. Vad man kan se såhär tidigt (idag v 12+6) såg inte läkaren något som såg onormalt ut för tiden. Det var dock svårt att se tydligt på hela barnet eftersom att den är liten ännu men av dom mått som togs av huvud, underarmar & längd huvud till rumpa stämde det bra med tiden. Två ben fanns i underarmarna - vilket för mig är skönt att se eftersom att barnen vi mist innan har haft för korta strålben (samt lårben) eller inga överhuvudtaget. Det är själva kännetecknet på syndromet.

Jag såg själv att dom finns, men jag har svårt att släppa oron. Dels för att inte hela barnet är undersökt & dels för att pja, jag har oroat mig i tre månader, det är svårt att sluta oroa sig direkt. Men det känns bättre idag än igår, då var jag fortfarande väldigt tveksam trots UL-bilder i handen. Vi kommer tillbaks för rutinultraljud i v 18 ungefär, så om lite mer än en månad. Kommer vara rädd även då.

Vi berättade för barnen igår & det var väldigt skönt. Jag har mått så otroligt dåligt & varit så himla trött... samt att magen inte längre går att gömma. Den stramar rund under tröjorna oavsett hur jag klär mig & jag kan inte hålla in den heller längre. På mig syns det snabbt helt enkelt - vilket är väldigt jobbigt innan vi fått UL gjort.

Jag har skrivit några inlägg under tiden & sparat dom i utkast, så dom kommer att finnas under kategorin "Graviditet" om någon är intresserad. Står mest om ångest & oro, inte så jättekul läsning men jag vill ha sånt sparat.

Hur som helst; här har ni vår lilla 6:a. ♥
Gillar

Kommentarer

Smilla,
Stort grattis! Har trott det ett tag men inte velat fråga 😊
None
Cim von Wowern,
Vilandra,
Jag är en blödig jävel när det kommer till barn och jag grät när jag såg dina FB-uppdateringar *erkänner* Sååå jävla glad för er skull Fortsätter hålla alla tummar och tår för grodan!!
None
Cim von Wowern,
Jenny Lindgren,
STORT grattis . Hoppas allt kommer att gå bra ☺
None
Cim von Wowern,
Mia,
Väntat lite på detta 😊 Nr 6 alltså. Har faktiskt en vän som ska ha nr 6 i höst 😉 Dock har de flesta grav varit oplanerade där men huvudsaken man tar hand om sina barn och det gör dom. Lycka till!
None
Cim von Wowern,
Vad roligt! 😊 Vi har inte en endaste "hoppsan" faktiskt.
vonwowern.blogg.se
Mia ,
Ja roligt ! Hon är nyss fyllda 30 och äldsta är 18 så började även hon tidigt som du 😉 Hoppas verkligen allt går vägen för dig med detta lilla knytte. Du verkar vara en jättefin och bra mamma. Ha en fin sommar !
None
Cim von Wowern,
Tack så mycket!
vonwowern.blogg.se