Nu börjas det.

Nu har rörmokaren varit här ett par timmar & tagit loss toan, handfatet & duschblandaren, samt installerat en tillfällig toa i källaren vid tvättmaskinen. Så får vi se när dom kommer hit & börjar riva badrummet så att det kan stå & börja torka upp innan det nya kan byggas upp. Stor suck på detta - inte bara för att det är dyrt, men en sån sak som att behöva ha toan i källaren med 5 barn hemma. Det är en brant trappa ner, men men... man vänjer sig väl. Vi kommer nog få ha det så i 2 månader. Det ska torka i badrumsgolvet i ca 1 månad i alla fall.. Tur vi har ett badkar där nere också, så att vi kan tvätta oss. Nåväl... tråkigt nu men skönt sen när allt är klart. Nytt, fräscht & framför allt HELT. Har hållt på & torkat upp allt skit som blev efter installationen av toan. Barnen var hos farmorn under tiden så att dom inte behövde sitta här utan tillgång till toa.

Jag skulle egentligen till BVC med Isis idag men jag var tvungen att hålla mig hemma pga allt det här. Fick en ny tid på torsdag så hoppas på att det funkar istället. Tror att Isis ska vaccineras då.

Gillar

Kommentarer

jess_konsum
,
Hej, jag har följt dig sedan familjeliv då du "bara" hade star.
Jag är nyfiken på hur det gått för Matilda som fick lille elliott som tyvärr dog i psd. Vet du om hon har insta eller blogg?
Sen Sophie som hade ett helt gäng fina barn? Har hon nån blogg?
Tack för en inspirerande blogg!
/ Jessica
mansondust
mansondust,
Hej! Matilda ser jag i en fb - grupp ibland & har sett att hon har tre barn, varav ett set tvillingar. 😊 Sophie har 9 barn men ingen blogg.
nouw.com/mansondust
jess_konsum
,
Tack för svaret!
Vad kul att läsa!