Minstingarna!

Source error
Source error

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Jag var in på en affär igår som säljer mycket molo, rekobarn. Där fick jag för första gången känns på en molofilt. Den var rätt skön och stretchig och fin... fanns med nallar och med björnar. Men hade gärna känt på den vadderade varianten med men den hade dom inte. Fast dom skulle sluta köpa in molo filtar sa hon... tror dom kostade 40 kr styck.
mansondust
mansondust,
Ja dom kostar 399 kr styck.
nouw.com/mansondust
Nina
,
I wisch... 400 ska det stå
Nina
,
Kan inte låta bli att undra, har ni delad eller gemensam ekonomi? Så du har som dina pengar som du köper filtar och obegränsat barnkläder av? Eller har ni helt gemensam? Vad köper k istället, har han något han gärna lägger pengarna på?

Vi har helt gemensam ekonomi, hans pengar är mina o tvärtom. Fast det är han som drar in det mesta. 500 sätter vi av i mån som privata pengar till oss var om man vill ha ngt särskilt. Dom gör man vad man vill med.
mansondust
mansondust,
Vi har gemensam ekonomi. Vi är ju en familj. Dock har vi ett matkonto där vi tar pengar från när vi handlar. Sen har vi varsitt eget. Det känns bättre än att ha alla pengar på ett konto dit 2 kort går till, iom alla bedrägerier som görs nu för tiden. K har sitt han lägger pengar på ja, men som jag sagt förr (känns som jag upprepar detta....) så säljer jag oftast innan jag köper nytt. Folk vill gärna anta att vårt gemenamma konto rasslar till... Snälla Nina, varför säger du "obegränsat" med barnkläder? Så är såklart inte fallet.
nouw.com/mansondust
Pernilla
,
Hämtade vår silvercross i helgen. 10 veckor till BF och jag vill bädda och fixa NU!!! Önskar det var kallare här så jag kunde ha åkpåse 😕 men med medeltemp på minst 15 grader på vintern behövs det inte!! Får bli filtar i vår vagn 😍
mansondust
mansondust,
Åh vad mysigt!
nouw.com/mansondust