Mer pandor!

Jag köpte lite mer väggdekaler från Rekokids.se förra veckan. Pandorna jag fick därifrån sitter jättebra & är så fina, så jag köpte hem lite mer då inte så mycket annat fäster på väggarna här hemma. Dom är lite skrovliga & ja, billigare ramlar av liksom. Så nu när jag hittade bra direkt så ville Ninja & Seven också ha något, samtidigt som jag gärna vill att deras rum matchar lite grann när dom redan har samma väggfärg. Så jag beställde pandor till dom med men en annan variant av dom. Det är pandor som är luftballonger som flyger äver ena väggen. Sen köpte jag även guldprickar. Jag tycker att lila & guld passar fint ihop.

Det blev superbra! Dock svårt att få till rätt känsla & utseende på foto tycker jag men ni kan säkert föreställa er. Ninja fick även en del guldprickar ovanför sitt skrivbord men det mesta är på denna stora vägg. Den var så tom & nu blev det mycket mysigare.

Sen gäller även rabattkoden på fri frakt som jag redan erbjudit när jag fick hem den första ordern i ett samarbete, så jag påminner om koden (som jag själv använde vid detta köp): CWFRIFRAKT.
Gillar

Kommentarer