Matchi-matchi.

Nu ska här matchas! 😉 Jag vet inte hur många veckor jag har velat med Mini Rodinis vinterjackor. Jag har velat mellan färgerna & jag har velat mellan vilket barn som ska få den. Jag har velat mellan att ge den direkt när den kommer eller ge i julklapp.

Har i alla fall till slut klickat hem denna & det fick bli till Seven. Jag frågade honom när dom släpptes vilken han tycker är finast & han pekade på denna, så det fick bli den helt enkelt. Extra kul är det ju att åkpåsen i vagnen har exakt samma print! Matchi-matchi! Jag tror att jag väntar lite & ger den i julklapp. Det är ju inte så långt dit!

Nu fattas bara Mini Rodinis söta svarta mössa med två bollar upptill, som ser ut som öron. Men fan vad det tar emot att ge 349:- för en mössa! Samtidigt blir jag stressad av att den ska ta slut när jag väl ska köpa. Uuh...

Jackan finns här & mössan finns här.

Gillar

Kommentarer

Yogavardag
Yogavardag,
mansondust
mansondust,
Visst är det!
nouw.com/mansondust
Nina
,
349 kr för en mössa hade jag aldrig lagt, köpte 2 jättefina pop mössor till min för 30 kr styck ungefär, på en secondhand hand. Sånt gillar vi 👌 köpte även ett jättefint set didriksons till dottern termobyxor o vinterjacka för 250. Såg nytt ut knapt an änt alls. Älskar secondhand d hand då det kan finnas riktiga klipp.
mansondust
mansondust,
😃 Ja secondhand ör jättebra. Men denna mössa har jag ej hittat i andra hand än. En filt t.ex kostar 399 kr & det skulle jag aldrig betalat - för ett par år sen. 😆
nouw.com/mansondust