Lite HM-shopping.

Wow vad det är poppis med bomberjackor helt plötsligt! När jag satt & skulle beställa från HM.se så tog jacka efter jacka slut av dom jag la i varukorgen. Tredje försöket testade jag med dom här gröna & dom klickade jag hem snabbt som tusan innan dom också hann ta slut. Helst hade jag velat ha svarta men dom här har en riktigt snygg färg så jag blev nöjd ändå till slut. Sen var det upp till Ninja & Seven att bestämma om dom ville behålla jackorna & det ville dom. Så nu har Ninja två vårjackor & Seven har tre... Oxy har.. fyra, snart fem. Isis har... alldeles för många. Men vem bryr sig?! Det är roligt att variera sig! Star har lika många som Ninja.

Star har en i samma modell på väg men från en annan butik, i svart färg som hon bett om. Hoppas den passar bara... så svårt med storlekar på henne nu när hon är så lång! Så länge fick hon dessa två t-shirts. Den ena var ju väldigt självklart att hon skulle ha, eller hur? 😉 Den andra tyckte jag passade henne då hon har en affisch på sin vägg med "Fries before guys!" hehe.

Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren
,
Haha men jag dööör alltså 😂 Beställde bl.a hem " extra fries"-t-shirten till min 8-årige son häromdagen! Fick den plus lite annat smått & gott i brevlådan idag 😄. Grejen är att min som bara ÄLSKAR pommes! Han har autism & detta är verkligen hans grej med stort G..😁 Så tröjan är så mitt i prick för honom 😊
mansondust
mansondust,
Hehehe! Bästa tröjan ju!
nouw.com/mansondust
Jenny Lindgren
,
Eller hur..😃