Leopard.


Jag hade den, jag sålde den...  & nu är den hemma igen.
Hahaha.

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Ja men om du vill sälja din för 6-700 plus frakt kan du väl säga till..... då köper jag den.
mansondust
mansondust,
Jag säger till i sådana fall men tror denna får stanna ett tag. Har du nån mail jag kan Maila om jag ser den på tradera nånstans?
nouw.com/mansondust
Nina
,
Jag mejlar min mejl till dig! Snällt. Tradera har jag rätt bra koll på själv men ser du den på Facebook får du gärna säga till. Om du köper den där så kan jag köpa den av dig sen kanske. Beroende på priset då.
mansondust
mansondust,
Ser jag en på fb kan jag ju vara mellanhand.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Ja precis det vore supersnällt. Tack! Jag är helt ny på tradera men anar att vissa väntar med bud och sen sladdar in precis när auktionen är slut och lägger högre bud... det är kanske en smart taktik... brukar det komma ut pandafilt ar ofta på Facebook och tradera? Hur lyckades du få din så billigt?
mansondust
mansondust,
Ja jag brukar sitta sista timmen och vakta. 😉 Kan vara bra att lägga ett högsta bud där strax innan med så budar den åt dig. Men det är surt att mista något med någon tia bara! Man får ha tur..
Ja du.. det är ju beroende på vem som säljer. Alla värderar inte på samma sätt. Jag fick köpa för samma summa säljaren själv köpt den för & det var ok. ☺
nouw.com/mansondust
Jenny
,
Hej! Jag tycker att du är en intressant person! Jag är lite nyfiken på varför du inte vill ha vänner irl, med tanke på hur social du verkar vara på nätet? Är det för att du inte har tid? Jag har nu efter mitt tredje barn blivit mer och mer ointresserad av att umgås med vänner och familj. Ibland önskar jag att alla vänner försvann så jag fick vara ifred. Tycker att jag inte har tid och ro att prata, det är ändå alltid något barn som vill ha uppmärksamhet och jag gillar heller inte att anpassa mig, därför vill jag inte hitta på saker med andra. Och jag hatar att umgås i par! Får panik när vissa av mina kompisar vill involvera sina pojkvänner och hälsa på eller hitta på saker.

Har funderat på om det är nåt fel på mig eller vad? Haha. Kan du inte skriva lite on hur du ser/ känner ang detta med det sociala? Kram! 😊
mansondust
mansondust,
Åh vad jag känner igen mig! 😃😂 Jag kan skriva ett inlägg ang detta!
nouw.com/mansondust
Jenny
,
Ja det vore kul! 😊
Nina
,
Jag känner igen mig på pricken i det jenny skriver! Efter mitt tredje känner jag likadant orkar inte umgås med vänner så ofta. All tid går åt till man och barnen, de trivs jag bäst med. Har 1 nära bra kompis. Skriv gärna ett inlägg om detta.
mansondust
mansondust,
Ja! Det är så många som ska ha en del av mig redan, så jag har inget behov alls av att ge tid & energi till vänner.
nouw.com/mansondust