Lekstugor.

Reklam för Letsbyit.se

När jag var liten önskade jag mig en lekstuga, men det stod aldrig med på önskelistan för jag förstod ändå på något vis att det var omöjligt eftersom att vi oftast bodde i lägenhet. Men jag minns hur mysigt jag tyckte att det såg ut när vi åkte förbi tomter där det stod lekstugor av olika slag. Tänk att få inreda ett eget litet hus! Att få välja färg & måla det tillsammans med en kompis. Sitta & ha picknick där inne & tjata om att få sova där på natten, men det hade man såklart aldrig vågat när det väl blev mörkt.

Har man en trädgård tycker jag att man ska ha nån slags lekstuga till barnen. Kanske små utemöbler att ha utanför & en sandlåda att leka i precis bredvid. En egen oas för barnen!

Idag finns det ju även ENORMT många fler varianter av lekstugor än när jag var barn. Mycket har hänt på den fronten. Förr såg dom flesta likadana ut men nu finns det ju t.o.m. stugor som ser ut som villan man bor i, om man nu vill ha det. Sen finns det ju varianter som är lite av en lekställning. Ja det finns ju en lekstuga för varje familj helt enkelt!

Det finns ju som sagt en uppsjö av varianter rent utseendemässigt men man ska också tänka på att priset skiljer sig väldigt mycket beroende på vad man letar efter & även i vilken butik man köper den. Så gör efterforskning - jämför! Sen får man ju ha med i tanken att man faktiskt oftast får sätta ihop lekstugan själv, om man inte betalar för montering. Det beror ju på hur händig man är helt enkelt. Det är inte alltid man tänker på sådant utan bara att det ska bli roligt & mysigt. Men det är en del att få med i beräkningarna.


Gillar

Kommentarer