Leg, handla & sportlov.

Denna satans magsjuka. Suck... hoppas att den är över nu. Nu senast var det Ks tur i fredags. Verkar lugnt med resten så jag hoppas att det inte drabbar någon mer. Kan man åka på magsjuka igen när man precis haft det? Alltså samma, att den "går runt"?

Idag är första dagen på sportlovet & vi har varit effektiva på förmiddagen. Drog iväg till polisen i Lindesberg för att skaffa nytt leg till mig. Mitt gick ut 2006 & hon i receptionen fnissade rejält åt det. "Hur har du kunnat klara dig på det så länge?", haha. Men bor man på landet där alla vet vem man är så... :) Men det ska bli skönt när det nya kommer! Tycker det är så jobbigt när man ska fotas. "Nu får du inte le eller något" & såklart började jag storgarva! Lyckades skärpa mig ett par sekunder. Fotot ser förjävligt ut men vem bryr sig? Nu är jag inte 16 år som på förra bilden... hehe.

Efter det var fixat åkte vi till Lidl. Star & jag gick in & köpte en del mat osv. Star fick en mysdress som hon ville ha. Grå & mysig! Sen åkte vi hem & åt en lite sen lunch. Resten av dagen blir mest lugn skulle jag tro.
Denna kom till Isis idag. :)

Gillar

Kommentarer

Cecilia,
Nej man drabbas vanligen inte av samma magsjuka man precis haft igen kort efteråt. Man får en viss immunitet ett litet tag. Några veckor. Ovanligt att man blir återsmittad så att säga i en familj. ( Jag är emetofob och jobbar i vården. Har ganska bra koll. )
None
Cim von Wowern,
Tack för svaret! Det var lugnande.
vonwowern.blogg.se
Cim von Wowern,
Fy fan, snacka om maximal otur! Nu är vi friska här!
vonwowern.blogg.se
Elin,
En fråga, kunde du fixa leg själv fast ditt gamla hade gått ut? har hört av andra att man måste ha familjemedlem med sig..
None
Elin,
Förlåt jag va för snabb med att läsa din text. Såg att din dotter var med angående leget 😋 Så skit i min fråga haha 😋
None
Cim von Wowern,
Min sambo var med, barnen med iofs men ingen har leg. 😉 Har man ingen släkting som kan följa med kan man ta med sambon/make, bara man är skrivna på samma adress. 😊
vonwowern.blogg.se