Ledigheter.

Satan så mycket snö det kommit! Härligt - det blir ju superljust! Skottade mig fram igår, kom knappt utanför dörren. Snön var extremt tung. Ryggen gillade det inte det minsta men det behövde göras. Har ingen träningsvärk idag, som jag trodde jag skulle få. Men det såklart, jag släper alltid på saker & Isis, så är väl egentligen rätt van på så sätt. Det har inte snöat mer & imorse var det -16 vid kl 8. Så det ligger kanske kvar ett tag nu! Härligt! :)

Barnen roar sig själva en hel del. Dom leker ihop, bråkar ihop, spelar ihop. Så det funkar helt ok detta jullov. Det har funnits värre lov! Men det hade nog mer att göra med att K jobbade nätter en del under många lov & att ha fem barn hemma när han ska sova... wow. Nej nej, det önskar jag ingen.

Igår plockade jag bort julen. Det är bara julgranen som ska tas väck men det tar jag om någon dag. Den ska ju kläs av också & det känner jag inte riktigt för ännu. Tar det när jag orkar. Allt annat står på vinden igen. Tråkigt. Det blev himla tomt... men nu blir det enklare att damma igen. Alltid något!Gillar

Kommentarer