Kladdkakor & sol.

Ninja var sjuk igår med feber & halsont, så hon fick vara hemma idag & vila. Hon är redan mycket bättre så får se om hon hinner gå till skolan innan helgen. Redan rastlösa ben som vill ut & leka men hon får allt vara inne & slappa idag.

Igår var en kille här som påbörjade grejandet med vårt badrum. Han satte upp nya väggar & la för det första på golvet, men nästa steg ska "mattkillen" göra, när nu det blir. Men nu är det igång i alla fall. Tänk när vi har ett badrum på den här våningen igen - ett RIKTIGT! Inte bara en tillfällig toa nere vid tvättmaskinen & det gamla badkaret som är lika gammalt som huset.. Det blir skönt sen att veta att ALLT är helt nytt där inne, även rören under & i väggarna samt duschbrunnen. ALLT ska fan hålla många, många år!

Jag har varit till affären i solskenet samt läst med Seven i skolan. Andra gången som läraren "städar lite" i grupprummet med dörren på glänt. Går fint det, Seven sänker rösten något men han läser, det är huvudsaken. I tisdags då det var 1:a gången för denna övning så ville han först stänga dörren men jag sa att det går bra ändå & peppade honom lite grann utan att göra en för stor grej av det. "Hon städar bara lite, hon lyssnar inte på oss." och så började han läsa dom första orden lite tveksamt men sen flöt det på. 😊

Nu har jag precis bakat två kladdkakor som får bli efterrätt ikväll. Så nu ska jag dricka kaffe & se om Isis vill sova en stund.


Gillar

Kommentarer